Президентът на КНСБ Пламен Димитров се срещна с кмета на Община Казанлък Галина Стоянова

Президентът на КНСБ Пламен Димитров се срещна с кмета на Община Казанлък Галина Стоянова. Двамата обсъдиха проблемите на общините в Република България, сред които са недостигът на средства в здравеопазването и недофинансирането на общинските болници, формирането на такса смет, Плана за възстановяване и устойчивост и други. Лидерът на КНСБ и кметът на Казанлък обсъдиха и колективното трудово догаваряне. Общината има подписани три колективни трудови договора – в сферите на образованието, здравеопазването и културата. Синдикатът ще предложи подписването на такъв и в социалната сфера, тъй като Казанлък е общината в България с най-много социални услуги за населението.

Преди срещата си с кмета, Пламен Димитров е посетил три казанлъшки предприятия :,,Арсенал“ АД , М+С Хидравлик АД и ,,Гуала Клоуджърс“ АД. Пред Галина Стоянова той сподели впечатлението си, че в Казанлък икономиката се развива с много добри темпове. От своя страна тя го запозна с туристическия продукт, който предлага Долината на розите и тракийските царе, а срещата завърши с покана към президента на КНСБ да бъде официален гост на Празника на розата през 2025 г.

Президентът на КНСБ Пламен Димитров се срещна с кмета на Община Казанлък Галина Стоянова

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>