За втора поредна година Старозагорският куклен театър е партньор на големия рок фестивал край село Могилово

И тази година ще вземем участие в дневната програма за деца на Midalidare Rock In The Wine Valley, който ще се проведе от 12 до 14 юли. Предварителна резервация се изисква само за ателиетата на rock@midalidare.bg или на инфо центъра в зоната на фестивала.
На 12 юли програмата включва кукления спектакъл „Принцесите и змеят“с начален час 16.30. На 13 юли от 11 часа малките рокаджии могат да участват в приказни истории с ателие „Моята кукла“ както и в „Куклено семейно училище“ от 10.00, 12.00 и 15.00ч. В същия ден в 13 часа започват забавни игри- анимация и рисунки на лице. От 16.30 е началото на спектакъла „Храбрият шивач“ по Братя Грим.
В последния ден на фестивала 14 юли, неделя, ателиетата и забавните игри продължават със същите начални часове, а в 16.30 спектакълът е „Умници юнаци“ по приказките на Елин Пелин.

За втора поредна година Старозагорският куклен театър е партньор на големия рок фестивал край село Могилово

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>