Старозагорските младежи от ГЕРБ дариха 860 книги на читалищни библиотеки

 

Старозагорските младежи от ГЕРБ направиха поредната си инициатива с мотото „Дари книга, дай нов шанс на старата библиотека“. Те дариха 860 книги на читалищата в селата Стрелец, Подслон, Загоре и пенсионерски клуб „Бяла мечка“ в Стара Загора.

Дарението включва съвременни романи, българска и световна класика.

Жестът на ръководството и членовете на младежката структура на ГЕРБ беше посрещнат с благодарности от кметовете на селата и местните жители. Той е вълнуващ и за посетителите на пенсионерския клуб.

„Вярваме, че тези книги ще донесат радост и нови знания на читателите от всички възрасти, насърчавайки любовта към четенето през целия живот“ – каза областният координатор на младежката структура на ГЕРБ в Стара Загора Милен Димитров.

Той благодари на всички членове и симпатизанти на партията, които подкрепят многото благотворителни инициативи, организирани от МГЕРБ в Стара Загора.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

Старозагорските младежи от ГЕРБ дариха 860 книги на читалищни библиотеки

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>