Отново празник за деца и кучета организират на 1 юни в Стара Загора

Доведете своите кучета на повод и се снабдете с торбички за почистване след тях

„Кучилище Стара Загора“, с подкрепата на Община Стара Загора, кани всички деца и родители с любимите им четириноги лаещи приятели на осмото издание на Празник за деца и кучета. Той ще се проведе, по традиция,  на 1 юни от 17.00 ч. в парк „Зелен клин“.

Община Стара Загора ще информира малки и големи за зелените активности в града ни и грижите за овладяване на популацията на бездомните животни.

В инфо зоната, стопани и малчугани ще могат да се посъветват със специалисти за всички въпроси относно здравето, храненето и поддръжката на лъскава козинка на любимите четириноги.

Организаторите отново са подготвили забавна и полезна програма която включва демонстрации по аджилити и каникрос с  гостите от  „Unbreakable Dog Team“ и „Каникрос България“. За професията „ветеринарен лекар“  желаещите ще научат от студентите по ветеринарна медицина от Тракийския Университет с ръководител д-р Руско Петров.

За доброто настроение ще се погрижат малките певци от ВГ „Искрици“, с ръководители Маргарита Шоселова и Искра Кърнолска – ВГ „Little Stars“, с вокален педагог Ганка Добрева, както и  хип-хоп формацията  “Do It Crew” .

Кучетата ще могат да опитат вкусни и здравословни лакомства, бисквитки и печива от местна пекарна, а за да допълнят спортните активности организаторите са поканили инструктори по  „кангоо джъмпс“ и „зумба“ от „Живото място“.

И тъй като наближава ваканцията, съвети за пътуване и  отсядане в  хотел с куче ще дават специалисти от хотелиерския бранш. От “Animal Hope Bulgaria – Kazanlak” ще разкажат за осиновяването на кучета инвалиди и грижата за тях.

Фото кът ще запази спомен от празника с вашите любимци безплатно, а снимките ще бъдат качени на страницата на “Кучилище Стара Загора”.

Отново празник за деца и кучета организират на 1 юни в Стара Загора

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>