Представяне на методи за плащане в община Стара Загора

 Представяне на алтернативен метод за заплащане на паркирането в Зелена зона и нова платформа, чрез която потребителите ще имат възможност да подават сигнали за разпространение на наркотици и упойващи вещества организира днес кметската администрация на Стара Загора.  Кметът  Живко Тодоров и заместниците му бяха поканили представителите на фирмите, разработили платформите.

По- лесно ще бъде заплащането на увеличената тарифа за паркиране в Зелената зона с представения днес алтернативен метод, поръчан от общинската администрация на Стара Загора. Освен това водачите на автомобили ще могат да избират време за паркиране между 30 минути, един час, два часа и три часа в централната градска част.  Плащането ще може да става освен с смс и с телефон.

Същата възможност  вече съществува при заплащането на Зоопарка. Ще бъде въведена такава възможност и при плащане на музейните такси в Стара Загора.

Платформа  за подаване на сигнали за разпространение на наркотици и упойващи вещества беше представена днес на пресконференцията на администрацията. Такава вече работи в Казанлък.

Новата такса за паркиране в Зелена зона с цена 2 лв влиза в сила от 1 юли.

Категория: ОБЩЕСТВО
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>