Халил Летифов, водач на листата на ДПС: Тези избори са най-важни за държавата

 

Тези избори са най-важни за държавата, стига „ала-бала“ в политиката, заяви при откриването на предизборната кампания в с. Калитиново водачът на листата на ПП „ДПС“ и зам. председател на партията Халил Летифов.

Външно-политическата ориентация на страната няма алтернатива, държавата ни се нуждае от ускорено развитие, категоричен бе водачът на листата за предсрочните парламентарни избори на 9 юни Халил Летифов. /видео/

Заедно с хората, с разум, отговорност и диалог към тях, призоваха и кандидатите за народни представители от ПП „ДПС в 50-ото НС на РБ.

ПП „ДПС“ се явава с пълна листа от 22 кандидати за народни представители. От партията призоваха за минимум трима народни представители от 27-ми МИР в българското Народно събрание и шестима представители в ЕП.

Втори в листата на ДПС за изборите на 9 юни е Иса Бесоолу, на трето място Николай Тонев, следват Шендоан Халит и Мехмед Зейнел.

ПП „ДПС“ се явява на предстоящия вот с № 28 в интегралната бюлетина!

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>