Какво ще се случва с бившия АГ комплекс?

Може ли собственика на сградата на бившата АГ – клиника в Стара Загора да кандидатства с проект по Програма Региони в растеж? /видео/

Същевременно едно от решенията на Общото събрание на акционерите на УМБАЛ Стара Загора е, сградата на бившия Акушеро-гинекологичен комплекс да бъде отдадена за срок от 10 години под наем на община Стара Загора.

Предложението бе последна точка в дневния ред на  Общото събрание на УМБАЛ „Проф. Киркович“ ,но не събра подкрепата на всички представители на акционерите, включително и на представителя на държавата, съобщи Емил Христов, водач на групата общински съветници от ГЕРБ в местния парламент. 

Христов бе упълномощеното лице от Общинския съвет на Стара Загора  да представлява интересите на Общината като един от акционерите в здравното заведение. 

Сградата на бившето Родилно на улица“ Столетов“ 117 е неизползваема от 2019 година. 

На два пъти община Стара Загора поиска да я закупи от държавата, но собственикът „отказа“ местната власт с непосилна цена. 

Категория: ОБЩЕСТВО
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>