Полицейска хроника от последното денонощие

На 10.02.2024г., около 21.45ч., в РУ-Казанлък е получен сигнал, че мъж изпочупил прозорците на къща в Мъглиж. На място е установено, че 36-годишен криминално проявен мъж, след като се скарал със свой родственик, посетил къщата му в Мъглиж и противозаконно унищожил 15 стъклопакета на прозорци и врати от ПВЦ дограма, както и прозорци на лек автомобил „Опел“, който бил паркиран в близост. 36-годишният мъж е задържан за срок до 24 часа, уточняват от пресцентъра на полицията. Образувано е досъдебно производство по чл.216 от НК.
 

На 10.02.2024г., в 09.32ч., във Второ РУ-Стара Загора е получен сигнал за злоумишлено анонимно телефонно обаждане, извършено от Стара Загора. В резултат на предприетите оперативно-издирвателни действия на полицейските служители, като извършител на деянието е установен 31-годишен мъж. Той е задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство по чл.326 от НК.

 

Полицейска хроника от последното денонощие

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>