Здравна АНТИСПИН кампания, с подкрепата на Тракийски университет ,стартира за трета поредна година за Деня на влюбените

 

„Няма нищо по- хубаво от любовта, освен безопасната такава“ – под това мото стартира кампания посветена на Свети Валентин. Инициативата се провежда съвместно с Асоциацията на студентите по медицина, Регионалната здравна инспекция и Българската асоциация по семейно планиране. Един от основните организатори на инициативата е доц. Боряна Парашкевова – зам. ректор по качество, акредитация и следдипломна квалификация в Тракийски университет и регионален координатор на асоциацията по семейно планиране.

 За трета поредна година в мобилния кабинет на РЗИ ще се извършват безплатни изследвания за ХИВ, хепатит Б и С. Бързите тестове са анонимни и осигуряват възможност на всички желаещи да се консултират и изследват.

Консултациите и изследванията ще се проведат на следните места:

  • На 13 февруари от 9.00 до 11.00 часа на паркинга пред сградата на Медицинския факултет на Тракийски университет
  • На 14 февруари от 9.00 до 11.00 часа  пред централния вход на Тракийски университет, съвместно с Асоциацията на студентите по медицина и Българската асоциация по семейно планиране, с подкрепата на Тракийски университет.

Безплатни изследвания в Деня на влюбените ще се извършват и в парк „Пети октомври“.

Здравна АНТИСПИН кампания, с подкрепата на Тракийски университет ,стартира за трета поредна година за Деня на влюбените

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>