На есенни приключения кани деца Зоопаркът в Стара Загора

Есенни приключения от деца за животни подготвя Зоопаркът в Стара Загора. В събота – 28 октомври, от 11.00 часа, ще стартира арт ателие, в което малки и големи ще майсторят творби от естествени материали. Палитрата ще е богата – красиви есенни листа, шишарки, цветчета и камъчета, споделят от старозагорската зооградина.

„Децата ще научат какво е есенното меню на нашите обитатели и ще имат възможност да почерпят част от тях с тиквени лакомства. За нас е важно да им напомняме, че грижата за природата е обща отговорност и да възпитаваме в тях обич към околната среда. Биологът на Зоопарка – Янко Янков, ще разкаже на любознателните ни посетители интересни и полезни факти, свързани с животните“, дава още подробности д-р Ивелина Илиева, ръководител на любимото място за разходка и среща с животни в Стара Загора.

На есенни приключения кани деца Зоопаркът в Стара Загора

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>