Иззеха около 700 кг растения от рода на конопа

Полицейски служители от РУ-Казанлък иззеха голямо количество растения от рода на конопа. По първоначални данни иззетата зелена листна маса е около 700 кг.
На 14.09.2023г. от служители на РУ-Казанлък е проведена специализирана полицейска операция. В хода на същата, на адрес в с. Розово е задържан 54-годишен мъж, който не е криминално проявен и не е осъждан. По първоначални данни, са намерени и иззети около 5 грама суха зелена тревиста маса от къща и около 24 грама суха зелена тревиста маса от стопанска постройка, както и 55 растения от рода на конопа, засадени в двора на къщата, с височина над два метра, с общо тегло на зелената листна маса около 700 кг. Образувано е досъдебно производство за две престъпления по чл.354а, ал.3,т.1 и чл.354в, ал.1 от НК. Предстои изготвянето на експертиза за установяване на вида на наркотичните вещества. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Иззеха около 700 кг растения от рода на конопа

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>