Нови предложения влизат за разглеждане в Общински съвет

 

Постоянната комисия по социални дейности към Общински съвет Стара Загора внася предложение за отпускане на финансова помощ на пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия.

Предложението е да се гласува сума от 15 000 лева.

Председателят на Общински съвет Мария Динева внася предложение за Промени в състава на Постоянна комисия по политика за управление на общинските дружества.

С Решение № 2217/20.12.2022 г. състава на комисията бе намален от 5 на 4 члена. До Общински съвет обаче е постъпило заявление от общинския съветник  Дамян Георгиев с искане да бъде включен от състава на ПК по политика за управление на общинските дружества. Мотиви не се съобщават.

Заедно с предложението на Методи Пенчев от Народен съюз за гласуване на издаване на годишни абонаментни карти за градския транспорт в размер на 365 лв., общинският съветник Янко Янков внася свое предложение по темата. То касае издаването на персонализирана абонаментна карта и зониране на услугата като сумата за първа зона е 365 лв, за Зона 2 – 420,00 лв., Зона 3 – 500,00 лв. Зона 4 – 585,00 лв.  и за Зона 5 – 670,00 лв.

 

Нови предложения влизат за разглеждане в Общински съвет

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>