„Завод“ е спектакъл за Вселената, скрита в душата на малкия човек

Премиерата на „Завод“ по текстове на Вапцаров предстои на 27 и 28 януари от 19:30. Това е поредното представление за възрастни, което поставя Кукленият театър в Стара Загора. Драматизацията и режисурата са на Полина Христова, сценограф е Марина Янева. Спектакълът е насочен към човека Вапцаров, разказват двама от актьорите Елица Матева и Йордан Тинков.
„Завод“ е спектакъл за Вселената, скрита в душата на малкия човек. Спектакъл за важността на всеки един човек- на мислите, мечтите и копнежите му.
Идеята за театрален спектакъл по текстове на Вапцаров е на Полина Христова, която прави режисьорски дебют на сцената на Кукления театър в Стара Загора. Актьорите, които участват в спектакъла Анна- Валерия Гостанян, Елица Матева, Ивана Бобойчева, Йордан Тинков, Кирил Антонов, Любен Чанев и Любомир Желев са посетили реален завод в Стара Загора, за да усетят атмосферата му.
„Завод“ е крясък за човека, песен за човека, любов за човека, казват още от екипа.
Вижте.

Категория: КУЛТУРА, ОБЩЕСТВО
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>