ОУ „Георги Райчев“ чества 40-годишнината си

Истински празничен маратон организираха от ОУ „Георги Райчев“ в Стара Загора по повод 40 години от основаването си. Програмата започна на 3 ноември – с писане на стихове с перо, посветени на патрона на старозагорското училище, в Регионалния исторически музей. Открита бе и площадка за обучение по БДП, която е изградена по Национална програма „Осигуряване на съвременна, сигурна и достъпна образователна среда“. Във фоайето на училището бе наредена изложба „Цвят в приказния свят“ с творби по творчеството на Георги Райчев. Празничната програма включи още инициативи за любителите на книгите „Приказки под липите“ и „Най-хубавото птиче“.

Днес се проведе Ден на отворените врати в училището, която предостави възможност за разходка из школото, както и кратка беседа. Кулминацията на отбелязването на годишнината ще бъде на 7 декември, от 16.00 часа, в Художествената галерия, където възпитаници на „Георги Райчев“ са подготвили красив концерт.

ОУ „Георги Райчев“ чества 40-годишнината си

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>