67-годишна жена е намерена мъртва в дома си в Старозагорско

 

Окръжната прокуратура в Стара Загора наблюдава и ръководи разследването по досъдебно производство за убийство на 67-годишна жена в гълъбовското село Обручище. Това потвърди за БТА окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов.

Сигнал за инцидента е подаден вчера в 14:45 часа на телефон 112 за намерена починала жена в къщата ѝ. Пристигналите на място полицейски служители са открили в една от стаите трупа на 67-годишна жена. По главата ѝ имало видими следи от травматични увреждания.
В момента се провеждат първоначални действия по разследването – оглед на местопроизшествие и свързани с него допълнителни процесуално – следствени действия и оперативно – издирвателни мероприятия, насочени към разкриване на извършителя на престъплението.

„Работи се оперативно по случая. Сигналът е подаден от близки на починалата, която през последните няколко дни е била сама“, допълни още Атанасов.

 

67-годишна жена е намерена мъртва в дома си в Старозагорско

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>