Нови млади омбудсмани избра Стара Загора

Новата двойка млади омбудсмани на Стара Загора вече е факт. Това са Единадесетокласниците от Гимназия с преподаване на чужди езици „Ромен Ролан“ Диана Щерева и Георги Георгиев. Те бяха официално избрани на церемония в зала Славейков. Инициативата за създаването на този формат е на обществения посредник на Стара Загора Надежда Чакърова, гост в предаването Сутрин с нас.

Много по-лесно се осъществява връзката с младите хора по този начин, а те определено имат интересните и различните виждания за управлението на града ни, казват организаторите. Всяка идея на младите омбудсмани ще се опитаме да реализираме, защото е важно да се вслушваме един в друг, казва Надежда Чакърова. Заедно с екипа си тя реализира инициативата за четвърти път.

Досегашните млади омбудсмани Анна-Мария Богданова и Мелиса Халил направиха презентация на дейностите, които са реализирали заедно с младите хора в Стара Загора.

Тази година ще бъде осъществена благотворителната акция „Елха на чудесата“. След 20 ноември, в офиса на обществения посредник ще се събират художествени и помощни материали, които да бъдат в полза на децата, които имат специални образователни потребности, обяви омбудсманът на Стара Загора

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>