Александър Кашъмов: Промените в нашата част на Европа са нестабилни

Адвокат Алексанъдр Кашъмов бе гост в предаването Сутрин с нас. Той е ръководител на правния отдел на програма Достъп до информация. Повод за неговото гостуване: Проектът на Възраждане за чуждестранните агенти. Коментарът му за ТВ Загора. Какво точно предвижда и носи като идея сам по себе си проектът според адвокат Кашъмов.

Това, което в едно общество може да се случи в резултата на подобен закон е това което Путин постигна в Русия, смята адвокат Кашъмов. Въпреки, че повечето политически партии заявиха, че няма да подкрепят подобен законопроект, адвокат Кашъмов определено не е спокоен по негови думи, припомняйки събития от миналия политечски живот на България.

За съжаление промените при нас още не са стабилни, ние не сме Западна Европа където някои неща са немислими и отстъпления от ценностите на Френската революция например не могат да се случат, казва адвокатът с богат опит по правата на човека.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>