Радан Кънев: България няма да остане без ток през зимата

„Стара Загора трябва да стане център на развитие на новите технологии без това да значи незабавно затваряне на мините.“ Това каза на среща в Стара Загора евродепутатът от Демократична България Радан Кънев. Темата на срещата бе „Енергийната криза в България- възможни решения. Енергийната сигурност на България- бъдеще и роля на минно- енергийния комплекс „Марица- Изток“ „Работи се активно в превръщането на Стара Загора в една от водородните долини. Това би гарантирало още много финансови потоци. Тези процеси трябва да вървят успоредно“. допълни Радан Кънев.
По думите му голяма част от печалбите, които в момента се реализират от ТЕЦ „Марица Изток“ 2 и от НЕК през енергията на двата американски ТЕЦ-а, трябва да бъдат реализирани в посока модернизация и развитие на нови технологии.
Номерът на бюлетината на Демократична България в предстоящите парламентарни избори е 25. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>