Двама министри на инспекция на газовата връзка с Гърция

Вицепремиерът и министър на транспорта и съобщенията Христо Алексиев заедно с министъра на регионалното развитие и благоустройството Иван Шишков ще извършат инспекция на територията на българската част на Междусистемната газова връзка Гърция-България в сряда, 10 август.
Обиколката на двамата министри ще стартира в 13.00 ч. на газоизмервателна станция Стара Загора, където ще  бъде посетен противопожарния път за достъп и мерките за противопожарна защита, които подлежат на довършване. След това те ще посетят Кранов възел 6, разположен до село Тракия, както и канал на Напоителни системи. Там ще инспектират степента на завършеност на строителството и степента на възстановяване на канала.
Посещението ще приключи в Диспечерския център край село Стамболийски, където ще се направи демонстрация на системата за автоматично наблюдение и управление СКАДА.
радио Стара Загора

Двама министри на инспекция на газовата връзка с Гърция

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>