Кметът на Стара Загора Живко Тодоров с предложение за по-гъвкава билетна политика в полза на гражданите

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще предложи на общинските съветници в града да гласуват предложение, с което да бъде подобрена билетната политика на „Тролейбусни и автобусни превози“ ЕООД. Предложението на кмета включва нов вид билети – 30-минутен с право на прекачване на територията на града, който да струва 1.60 лв., както и годишна поименна карта с неограничени пътувания, която да бъде на цена от 365 лв.

От 1 август, по искане на транспортното дружество, превозният документ в града е на единична цена от 1.50 лв.  и не включва опция за прекачване. Билетите, важащи 60 минути и с възможност за прекачване в Стара Загора са на цена от 2 лева. Важащите 120 минути са на цена от 2.50 лв., а до 24 часа – на стойност 5 лв. Ще бъдат прецизирани и цените за Пакет от 10 еднократни билета – 14 лв., 30 – 39 лв. и 60 на цена от 72 лв.

В автобусите се продават единствено билети за еднократно пътуване. Всички останали билети, пакети и годишни карти ще може да се закупуват от приложението transport.starazagora.bg/app/tickets, както и от билетните центрове и стационарните TVM машини.

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров с предложение за по-гъвкава билетна политика в полза на гражданите

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>