Радослав Василев от ПП: Корупцията е нашата червена линия

Решението за смяна на министър председателя е изцяло на Кирил Петков. Ще се опитаме да съставим правителство, но не с цената на всичко. Няма да правим компромис по отношение на корупцията, няма да се договаряме и с хора, които са компрометирани по тази точка.Това заяви в студиото на Сутрин с нас Радослав Василев от Продължаваме промяната.

Плюсовете и минусите от смяната на министър председателя ще ге разберем във времето. До момента сме предложили програма от 8 стъпки за да наберем необходимите 121 депутата. До тогава няма да предложим кабинет. Така коментира последните политически събития депутатът от ПП Радослав василев. Кои са тези 8 стъпки?
4/26….кабинета е със срок 6 месеца……5/38
Важно е мнозинството. Не ни очакват лесни времена. Най -тежката криза е от предателството на един от коалиционнти партньори, заяви Радослав Василев. Много по добре е да се състави кабинет дори за 6 месеца, околкото да се отиде на избори септември, категоричен е депутатът от Продължаваме промяната. Сигурен съм, че от ИТН все още има хора, които подкрепят нашите идеи, но са обвързани с партийни лидери, заяви Василев.
15/40…..бюджета е изцяло насочен към хората….16/30
Важни са резултатите, които едно управление постига и ние сме съсредоточени върху това.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>