Община Ямбол отличи факултет факултет „Техника и технологии“ при ТрУ

 

Почетният знак „Герб на община Ямбол“, който се дава само на празника на града, заслужено тази година бе връчен на Факултет „Техника и технологии“ при Тракийския Университет. Това се случи на 13-ти юни по време на тържествената сесия на общинския съвет. Ямбол празнува на големия християнски празник „Свети Дух“.

Деканът доц.д-р инж. Ваня Стойкова с много вълнение благодари за високата оценка, израз на признанието за приноса на факултета в обучението и възпитанието на младите хора, задържането им в града и региона, и гъвкавата адаптация към изискванията на времето.

От името на ректорското ръководство на Тракийския университет, зам.-ректорът по учебната дейност доц. дн Нели Грозева поднесе символичен подарък с вплетени елементи на плодородието на земята, цветовете на младостта и послание- завет към бъдещите студенти.

 

Община Ямбол отличи факултет факултет „Техника и технологии“ при ТрУ

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>