„Поетична разходка по улиците на Стара Загора“ част от туристически тур

Поетична разходка по улиците на Стара Загора разказва романтичния полъх от миналото на гениални творци
Нов маршрут от инициативата „Безплатни градски турове“ ще зарадва жителите и гостите на града тази събота, 28 май, от 10:00 часа. Обиколката с име „Поетична разходка по улиците на Стара Загора“ ще бъде с водач Ива Духтева от отдел „Туризъм и младежки дейности“. Началната спирка Туристически информационен център, бул. „Руски“ 27.
По време на обиколката всички участници ще усетят романтичния полъх от миналото, потапяйки се в ежедневието и копнежите на част от творците, на очарователна Стара Загора. Литературното приключение ще открехне завесата на техния живот и ще отведе до къщите на някои от тях.

„Нека върнем и съхраним спомена за онези творци, създали вечните рими и строфи които ще изречем отново“, призовават организаторите.

Желаещите да участват в безплатния градски тур трябва да се запишат предварително. Това може да стане по най-удобния за Вас начин: на място в Туристически информационен център (бул.“Руски“ № 27), на тел.: 042/ 62 70 98 или във формата https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScxxxfI5ksGdIs8zNJF03vl_Ad8eD1i0Vw3-6EpJRv9FGl9og/closedform
Инициативата се организира за втора поредна година от Община Стара Загора и Туристически информационен център.

„Поетична разходка по улиците на Стара Загора“ част от туристически тур

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>