OPEN BUZLUDZHA 2022

OPEN BUZLUDZHA 2022

фестивалът, който обединява артисти, доброволци и приятели на Бузлуджа за опазване на паметника и отварянето му за посетители

 

Няколко месеца ни делят от дългоочаквания OPEN BUZLUDZHA 2022, който тази година ще се проведе в разгара на лятото – на 19-21 август в подножието на паметника Бузлуджа. Само до 15 май тридневните билети за събитието са на промоционална стойност от 29 лева. С тях не само ставате част от едно незабравимо преживяване на уникално място, но и подкрепяте каузата да отворим Бузлуджа за посетители.

 

Едва ли има човек, качил се до Бузлуджа, който не се вълнува да види сградата отвътре. Сега това може да стане реалност с помощта на всички нас. С мотото на тазгодишния фестивал – “Ти си ключът. Отвори Бузлуджа!”, фондация “Проект Бузлуджа”, Bar Dak, община Казанлък, партньори и доброволци приканват всеки един да се включи в подкрепа на каузата, защото вярваме, че заедно можем да отключим всяка врата. 

 

Така мислят и многобройните музиканти, които и тази година ще разтърсят фестивалната поляна на две сцени, в продължение на три вечери, с много звук, танци и положителни емоции. 

 

В петък и събота на основната сцена ще се вихрят P.I.F.,Керана и космонавтите, Nikeca, Уикеда, Cool Den, The Lefties, Спални места, People of Maha, Electric Roxy, Lucky Number Nick, Nana & The Gang, Алек Кирев, Badcast, Imbecile и др. Втората електро сцена ще владее с DJ сетове до зори. В неделя вечер ще озвучим планината с джаз със специалното участие на Държавна опера Стара Загора и спектакъла им “Джазоспекция”, както и много други джаз музиканти, сред които Мирослав Иванов & Радослав Славчев – Riverman.

 

И това не е всичко! Презентации и работилници за културно наследство, туристически обиколки, спортни предизвикателства, активности за цялото семейство, са само част от дневната програма на събитието. И още: палатков лагер, барове за храна и напитки и много забавления.

OPEN BUZLUDZHA 2022

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>