Master of Art Film festival в Стара Загора

 

Филмовият фестивал MASTER OF ART е Международен филмов фестивал за документално кино за изкуство. В конкурсната програма участват филми за Архитектура, Дизайн и Мода, Изкуство и Власт, Изобразително изкуство, Литература, Музика и Танц, Съвременно изкуство, Театър и Кино, Фотография.

 

„Мисията на филмовия фестивал „Мастер оф Арт“ е да се превърне в алтернативна платформа на масовата култура, да създаде възможности и да спомогне за диалога и сътрудничеството между творците. Фестивалът е най-големият в Източна Европа форум за млади документалисти, изкушени да разказват вдъхновяващи истории за изкуството.“ – казва Найо Тицин – Директор на фестивала.

 

Събитието се случва за седма поредна година и пролетното му издание ще се проведе в София, Варна, Пловдив, Стара Загора и Русе.

 

Книжарница в Куфар в партньорство с Регионална библиотека „Захарий Княжески“ е домакин за Стара Загора. Тук ще бъдат излъчени 4 филма в периода от 4-ти до 7-ми април.

Входът е с билети.

 

Master of Art Film festival в Стара Загора

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>