БСП пита кмета Тодоров за какво ще се харчат 13,5 млн. лева

Старозагорските общински съветници от групата на „БСП за България” са внесли в ОбС питане до кмета Живко Тодоров, на което той трябва да отговори на предстоящата в четвъртък – 24 февруари, сесия.

Социалистите искат да получат ясен и точен отговор за какво ще се изразходват преведените, но неусвоени през 2021 г. средства за изграждане на многофункционална спортна зала в Стара Загора.

„Става дума за твърде голяма сума – близо 13,5 млн. лева, която е пренасочена към други инфраструктурни проекти. Затова е важно гражданите да бъдат информирани кои са обектите, на каква стойност е всеки от тях, както и каква е проектната готовност за реализацията им.

Това са въпроси, които касаят общността и гражданите на Стара Загора трябва да бъдат информирани за прозрачността при вземането на решенията. Затова настояваме г-н Тодоров да даде публично информация за извършеното до момента от администрацията по този въпрос“, коментираха съветниците от БСП.

БСП пита кмета Тодоров за какво ще се харчат 13,5 млн. лева

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>