Отлагат ремонта на Драматичния театър

С три месеца се отлага ремонта на Драматичния театър заради грешка в заданието на обществената поръчка, каза кметът на Стара Загора Живко Тодоров. Той съобщи, че фирмите, които са ангажирани със стоежа на скейтпарка и ремонта на зоопарка ще бъдат сериозно глобени. Кметът ще организира среща с новите старозагорски депутати от всички партии, за да получи съдействие за по- добра връзка с АМ Тракия и други важни проблеми на града. Той коментира и проверката на КП КОНПИ в община Стара Загора.
Няма развитие по отношение на проверката на КП КОНПИ в община Стара Загора започнала в началото на седмицата, това каза за Телевизия Загора кметът Живко Тодоров.
Кметът продължава да твърди, че проверката не е политическа атака срещу него, нито е симулация на проверка.
Кметът призова за повече разбиране и дипломатичност в публичните отношение и пожела успех на новото правителство. Според него грубото противопоставяне в обществото и политиката все още не е преминало и това го прави скептичен към бъдещото управление.

Категория: ОБЩЕСТВО
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>