Без вода до 21.00 ч. Вижте в кои райони

“Водоснабдяване и Канализация” ЕООД гр. Стара Загора съобщава на гражданите, обществените и болнични заведения, предприятия и фирми, че във връзка с отстраняване на възникнала авария на главен тласкателен водопровод от ПС Ягода III подем до град Стара Загора и възникнали усложнения при работата, водоподаването към града ще бъде преустановено в часовете от 11:00 часа до 21:00 часа на 25.10.2021 г. като засегнати от липса на вода ще бъдат: 

 

  • Централна градска част на Стара Загора
  • С. Богомилово частично
  • С. Старозагорски мин. бани частично
  • С. Змеево частично.

Възможни са смущения и след 21:00 часа на 25.10.2021г. и частични прекъсвания на водоснабдяването за някои части на града и по високите етажи на сградите.

Засегнатите от прекъсването на водоподаването, могат да получат повече информация от денонощния Дежурен на експлоатационен район „Стара Загора” на телефон 042/601 639 и 042/601 648.

 

„В и К” ЕООД Стара Загора се извинява за причиненото неудобство и препоръчва на всички свои абонати да се съобразяват с въведените ограничения и не правят излишни презапасявания с питейна вода.

 

Без вода до 21.00 ч. Вижте в кои райони

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>