Община Стара Загора има за цел да намали двойно времето за обслужване на един клиент.

Четири секции в община Стара Загора ще бъдат преместени за предстоящите избори. Това са секциите в СУ Христо Ботев. Заради ремонт преместването ще е в СУ „Максим Горки“ Това каза секретарят на Общината Делян Иванов. Той съобщи още, че Стара Загора е направила запитване за условията по издаване на сертификат за община без корупция. Другата новина от Делян Иванов е , че в новият информационен център след ремонта един клиент се обслужва вместо за 20, за 10 минути.
Една от основните цели на ръководството на Общината е да намали времето за обслужване на един клиент. Досега действащата харта предполага обслужването на клиент да става за 20 минути. На 20 септември, когато е заработил ремонтираният център, времето за един клиент е паднало на 10 минути. Стойността на ремонта е 100 хиляди лева. Очаква се въвеждането на жестомимичен превод.
Ръководството на Общината е направило запитване какви са условията за сертификат за община без корупция.
Във връзка с подготовката за предстоящите избори 2 в 1, има издадена заповед за образуване на 215 секции, 203 от които редовни.
Това е единствената промяна в подготовката за предстоящите избори на 14 ноември, които ще са трети за тази година.

Категория: ОБЩЕСТВО
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>