Среща с възпитаници на социалните Центрове в Стара Загора

Среща с възпитаници на социалните Центрове в Стара Загора ще се проведе от Националното сдружение на сираците в България и представители на Община Стара Загора=

В продължение на активната политика и партньорство спрямо деца от институции между община Стара Загора и Националното сдружение на сираците в България на 21.07.2021г. в сградата на ДДЛРГ „Мария Терезия“ ще се проведе среща от Председателят на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов и д-р Антония Тодорова, началник отдел „Здравеопазване и социални дейности“ в община Стара Загора.

Поводът за срещата е предстоящото напускане на социалните центрове на 6 момичета и момчета, които през тази година завършиха успешно средното си образование и предстои да започнат самостоятелен начин на живот. По време на срещата всичките шест младежи ще получат парична помощ осигурена от дарители на Националното сдружение на сираците в България.

Ще се обсъдят възможностите за успешна реализация и интеграция на младите хора и възможностите за оказване на подкрепа за намиране на работа и продължаване на образованието в първите им стъпки от самостоятелният начин на живот.
Очаквайте подробности!

Среща с възпитаници на социалните Центрове в Стара Загора

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>