Ще има ли продажба на част от сградния фонд на „Мересев“?

Сградният фонд на дружество „Мересев“ не трябва да бъде обект на приватизация, каза общинският съветник от Демократична България Димитър Чорбаджиев. По- рано тази седмица Диян Димитров, досегашен председател на групата на Герб заяви, че в Общинския съвет на Стара Загора има настроения за продажба на новата част на сградата.
Групата на Демократична България в Общинския съвет на Стара Загора ще подкрепи предложението за създаване на Постоянна комисия за управление на общинските дружества, каза председателят на групата Димитър Чорбаджиев. Точката се внася за втори път от Янко Янков след като предния път не беше приета от мнозинството.
Според Димитър Чорбаджиев, предложението на Дамян Георгиев за освобождаване от заплащане на лихви за забавяне от наемодателите на рекламни билбордове не е правно издържано и групата на Демократична България нама да го подкрепи на предстоящата сесия в края на април.

Категория: ОБЩЕСТВО
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>