„Демократична България“ ще работи за възстановяване на българския парламентаризъм

Ключова задача на новото Народно събрание е да възстанови българския парламентаризъм, каза за Телевизия Загора доц. д-р Атанас Славов, депутат от „Демократична България“. Коалицията ще внесе още в първия ден три законопроекта – за изменение на Конституцията в частта за съдебната власт, за изменение на изборния кодекс и за електронното управление. Демократична България ще предложи за заместник- председател на НС Атанас Атанасов, председател на групата на Демократична България е Христо Иванов.
Ключът за продължителността на 45- тото Народно събрание е в ръцете на „Има такъв народ“ каза депутат от „Демократична България“ доц. Атанас Славов. Ключова задача на новия Парламент ако преживее повече от месец е да възстанови българския парламентаризъм и част от тази задача минава през връщането в старата сграда
„Демократична България“ ще внесе още в първите дни на новия Парламент три важни законопроекта, свързани с реформа в съдебната власт, изборния кодекс и електронното управление.
Коалицията ще подкрепи за председател на НС предложението на „Има такъв народ“ като за зам.- председател ще предложи ген. Атанас Атанасов.
По отношение ангажиментите на коалицията към региона ще бъдат предприети действия още следващата седмица. Повече във видео файла.

Категория: ОБЩЕСТВО
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>