Кръстина Таскова е водачът на листата на Воля и НФСБ

Кръстина Таскова е водачът на листата на Патриотична коалиция „Воля – НФСБ“ в Старозагорски избирателен район. Депутатът от Воля ще бъде водач и в родния си край – Добрич.

В листата на Патриотичната ни коалиция имаме 10 икономисти, двама лекари, трима фармацевти и две медицински сестри, заяви водачът на листата от партия Воля Кръстина Таскова. Това е заради приоритетите за работа в страната и в региона, а именно икономика и здравеопазване, коментира г-жа Таскова.

Листата на коалиция ВОЛЯ – НФСБ подкрепят от БСДП, Християндемократическия съюз и БЗНС. От гражданската квота в листата намира място и спортистът на Стара Загора за 20 век  Петър Жеков.

На второ място в листата е Недко Кузманов, трети е представителят на НФСБ – енергийният експерт Петко Михайлов.

Главното обещание на патриотичната коалиция е безплатни лекарства за деца до 18 години и за възрастни над 65 години, категорична бе Кръстина Таскова. Според нея тези пари трябва да осигури държавата от бюджета на здравната каса. По предварителни изчисления сумата ще е над 500 милиона лева.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>