„Демократична България“ регистрира листа с доц. д-р Атанас Славов, доктор по конституционно право

Водач на листата на “Демократична България” в Стара Загора е доцент д-р Атанас Славов, информираха от ДБ. Той е юрист-конституционалист, преподавател по публичноправни науки в СУ „Св. Климент Охридски”. Доктор по право на Университета на Глазгоу и доктор по конституционно право на СУ. На втора позиция е Румен Димитров от ДСБ, трети е д-р Станимир Трошев. Четвъртото място е за казанлъчанина Иван Лапчев, пета в листата е Магдалена Овчарова.
видео
Водачът на листата на „Демократична България“ доц.д-р Атанас Славов е член на Изпълнителния съвет на “Да, България!”, както и на Настоятелството на Института за пряка демокрация и на Българската асоциация по политически науки и на други граждански и професионални организации. Съучредител на гражданската инициатива „Правосъдие за всеки“. Атанас Славов произхожда от старозагорския род Воеви, участвал активно в културния живот на града. Завършил е СОУ „Васил Левски“ в Стара Загора. На втора позиция е Румен Димитров от ДСБ Стара Загора, трети е д-р Станимир Трошев. Представителят на Казанлък в листата е Иван Лапчев, а пета е адвокат Магдалена Овчарова.

Категория: АКТУАЛНО, ПОЛИТИКА
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>