ПП Възраждане Стара Загора обяви листата си с кандидати за народни пердставители

Днес, 26.02.2021 година, в пресконференция Възраждане – Стара Загора обяви кандидатите си за народни представители на  предстоящите парламентарни избори, които ще се проведат на 04.04.2021 г. .

 

Вчера от Възраждане подадоха документи за регистрация в РИК Стара Загора, оказвайки се първата партия направила това в 27 МИР (многомандатен избирателен район). Участниците в листата за старозагорски район са избрани и подредени от местните организации. Всички кандидати живеят в областта, а средната им възраст в листата е 35 години.

 

За водач е избрана Искра Михайлова, председател на Възраждане – Стара Загора, член на Организационния съвет на партията и първи мандат общински съветник в Общински съвет Стара Загора. Искра Михайлова е специалист “Връзки с обществеността” и има дългогодишен стаж. Към този момент се занимава с частен бизнес. На 38 години е, семейна с едно дете.

Втори в листата е Димитър Пашев на 34 години, председател на Казанлъшката организация. Член е на Организационния съвет на партията, учител по български език. Магистър по управление на образованието, той е и председател на шахматен клуб, треньор по шахмат.

 

Възраждане ще проведе предизборната си кампания под наслова “Повярвай в България”.  Нагласата у българите е, че от техния избор нищо не зависи – усещат, че не живеят в демокрация. От Възраждане са си поставили за цел да убедят максимален брой хора да излязат и да гласуват на 04 април, защото тогава е реалното време, в което всеки гражданин има власт да реши бъдещето си и бъдещето на страната си. Посланието, което изпращат към българските граждани е да повярват в себе си, за да я има България.

 

Останалите кандидати в листата за народни представители на Възраждане в 27 МИР са:

 

  1. Ива Ангелкова, организационен секретар на Възраждане – Стара Загора, магистър инженер Екология и опазване на водите, магистър Индустриален мениджмънт с дългогодишен стаж  в производствени предприятия в областта на екологията и безопасността на работното място.
  2. Д-р Калин Калинов, 33 г., д-р по Химия от БАН, магистър Анализ и контрол на храните, бакалавър Технология на етеричните масла, парфюмерията и козметиката с трудов стаж в хранително-вкусовата индустрия.
  3. Тодор Делчев, 32 г.,  магистър инжежер по Автоматика и системи за управление. Работи по специалността си.
  4. Симеон Шопов, 32 години, магистър Авиоинженер по образование, работи като инженер-конструктор в отбранителната промишленост.
  5. Галин  Динев, 29 години, семеен с едно дете. Студент по аграрна икономика. Работи в сферата на животновъдството и ветеринаро-медицинските дейности.
  6. Михаил Атанасов, 26 г., специалист по иранистика, следва Международни отношения.
  7. Анелия Димова, 37 години, юрист по образование, мениджър в международна компания, майка на две деца.
  8. Стилян Христов, 33 години, студент по Екология, работи в сферата на логистика и услуги.
  9. Веселина Симанова, 62 г., магистър начална педагогика, магистър логопед, работи като учител.

 

По време на пресконференцията Възраждане също така обяви извънредна новина от последните минути, а именно, решението на Софийски градски съд е да се отхвърли искът по делото за забраната на Възраждане, поискано от прокуратурата и ДАНС.

 

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>