Мая Манолова в Стара Загора: Очаквайте много интересна кампания в региона

Да 10 дни ще представим пред старозагорската общественост пълната листа на коалиция „Изправи се. Мутри вън“. Това заяви пред медии председателката на сдружение Изправи се.БГ  Мая Манолова.

 

70 % от листите на коалиция „Изправи се. Мутри вън“ ще са с гражданско участие, 30 % от партийни кандидати. След парламентарните избори на 4 април в бъдещия парламент ще си партнираме с всички политически сили, които не приемат политиките и управлението на Борисов и ГЕРБ. Това са „Има такъв народ“, и Демократична България, които участваха активно в летните протести.

Абсолтен провал на ваксинацията в България, с малко над 30 000 ваксинирани или 0,7 % от населението, отчете Мая Манолова. Това е най-големият настоящ проблем пред страната, защото това спира икономиката и прехраната на българите.  Според Манолова корупционната тежест , която правителството прилага чрез предприятието  Автомагистрали стига до 50 % и даде пример с АМ Тракия. При изграждането на която километър магистрала е струвал 1млн.350 хил. Лева, сега за ремонт 2 млн. 120 хил. Лв.

 

Първото нещо, което ще направи коалиция „Изправи се. Мутри вън!“  ако е в състава на 45тото НС ще бъде да излезе с проект за решение за създаване на комисия по ревизия на средствата дадени на Министерство на здравеопазването за борба с Ковид пандемията.

Председател на гражданско сдружение Изправи се БГ за Старозагорски регион е Стоян Стоянов.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>