Цветан Цветанов представи областния координатор на „Републиканци за България“ в Стара Загора

Областният координатор на учредената партия „Републиканци за България“ бе представен снощи в Стара Загора лично от Цветан Цветанов. На партийната среща се отзоваха около 200 души от всички общини на област Стара Загора, с изключение на община Опан. В Стара Загора бе и зам. -председателят на ПП „Републиканци за България“ Павел Вълнев.

На 27 септември бе учредена политическата формация на Цветан Цветанов – „Републиканци за България“. Вече са избрани координатори на близо 70 % от областите в страната.

Областният координатор на „Републиканци за България“ в Стара Загора е Петя Станева. Тя бе представена от председателя на новата политическа формация Цветан Цветанов.

35 годишната старозагорка Петя Станева е бакалавър по счетоводство и контрол и магистър финанси и инвестиционен мениджмънт от академията в Свищов. До момента не е членувала в политически партии. Семейна, със син на 8 години.

Очаква се в средата на м. ноември да излезе и съдебната регистрация на „Републиканци за България“ а в края на м. ноември ще бъде готова и програмата за управление, заяви пред старозагорци председателят Цветан Цветанов.

 

В края на м. ноември ще се проведе и втора среща на областно ниво, на която ще бъдат представени и общинските лидери на партията, информира Петя Станева.

Върховенство на закона, електронно управление и електронно гласуване ще са приоритетите в работата на център-дясната политическа формация.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>