Офисът на НАП в Стара Загора с нов директор

 

Териториалният директор на НАП Пловдив, Венелин Найденов представи днес новият изпълняващ длъжността директор на офис за обслужване в Стара Загора – г-жа Галена Недкова. „Очакванията ни са да бъдете добър лидер на екип, в което не се и съмняваме. Авторитет и уважение се печелят с професионализъм и компетентност.“, бяха част думите на г-н Найденов.

Г-жа Галена Недкова поема поста от утре, 09 октомври, от г-н Георги Йорданов, чиято трудова биография приключи достойно в НАП.

Новият изпълняващ длъжността директор на офиса в града на липите работи от 26 години в системата на данъчната администрация. Завършила е УНСС – София, специалност икономика на промишлеността. Специализирала е в областта на публичната администрация и управлението: “Управление на администрацията”,“Организация на административната дейност и процеси” и “Европейска административна практика”, сертифициран оценител по модела за организационно съвършенство EFQM.

Експерт с дългогодишен опит в ревизионната дейност, търсен съветник и колега, доказан специалист с неоспорим авторитет, спечелила доверието на екипите, с които работи.

 

Офисът на НАП в Стара Загора с нов директор

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>