Конкурс за есе на тема „Моите граждански права и отговорности“ организира старозагорският омбудсман

Старозагорският омбудсман Надежда Чакърова, с настъпването на новата учебна година и отбелязването на Международния ден на демокрацията, кани младите хора от училища и гимназии /8 – 12 клас/ в община Стара Загора да участват в конкурс за ЕСЕ на ТЕМА „МОИТЕ ГРАЖДАНСКИ ПРАВА И ОТГОВОРНОСТИ“ 

Инициативата е продължение на реализираните срещи и дискусии в дейността на обществения посредник за повишаване правната култура на младежта в гражданското образование.

Творческите изяви на свободната оригинална младежка мисъл може да се изпращат на електронната поща: ombudsman@starazagora.bg до 30.09.2020 год. включително.

Резултатите ще бъдат обявени на Празника на Стара Загора – 5 октомври, като есето на победителя ще бъде публикувано и разпространено с образователна цел до всички местни младежки структури, както и към мрежата на Младите омбудсмани в България, с цел запознаване на младите хора с правата им в съвременното гражданско общество.

 

Конкурс за есе на тема „Моите граждански права и отговорности“ организира старозагорският омбудсман

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>