Младите, образовани, протестиращи хора да влизат в партиите, за да отговарят за промяната

Нека младите да не са само по площадите, а и да влязат в политиката, в партиите.Това каза за ТВ Загора кметът на Стара Загора Живко Тодоров. Той коментира, че протестите са нормални след толкова години управление на ГЕРБ и множество скандали. Пандемията и грешките около нея също са дали своето отражение. Според Живко Тодоров десницата в България трябваше да е обединена и да работи заедно.
След като има управляващи, има и опозиция, съответно има и опозиционно мнение и протести. Така кметът Живко Тодоров коментира продължаващите антиправителствени протести в цялата страна. Според след толкова години в управлението ГЕРБ са натрупали негативи, грешки, проблеми и скандали. Сериозно върху хората се отрази и напрежението около пандемията, мерките и грешките около нея, честата смяна на разпорежданията. Кметът на няколко пъти в интервюто се обърна към младите хора на протестите
За хората най-важно е да има повече справедливост в обществото, така коментира Живко Тодоров искането за оставка на главния прокурор.
За мен като кмет на Стара Загора в момента е важно да си направим проекта за новата зала и да получим финансиране за нея, подчерта кметът Живко Тодоров. Според него, десницата в България трябваше да е обединена и да работи заедно. Тя е естественият партньор на ГЕРБ. Голяма част от десните избиратели в момента са извън парламента и извън управлението, като не могат да оказват необходимия контрол върху него. Това е една от причините за създадената кризисна ситуация, каза още Живко Тодоров.

Категория: ОБЩЕСТВО
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>