Как ще се отчитат и заплащат ВиК услугите през м. април?

Как ще се отчитат и заплащат ВиК услугите през м. април

Уважаеми клиенти,

Във връзка с извънредните мерки за предотвратяване разпространението на COVID-19, Ви уведомяваме, че грижата за клиентите и доставката на ВиК услугите е първостепенно задължение и отговорност на Дружеството.

В стремежа си да ограничим физическия контакт на клиентите, Ви молим, по възможност да подавате своите запитвания, молби, жалби и заявления чрез контактната форма на интернет страницата на Дружеството или на тел. 0800 40 130 и само в краен случай в клиентските центрове.

Остават в сила сроковете за плащане на задълженията към Дружеството. Моля, използвайте всички възможности за плащане, обявени на сайта на – чрез касовите салони, пощенските клонове, Еasy Pay, e-Pay, Транскарт,  директен дебит от разплащателна сметка или чрез раздела „битови сметки“ на обслужващата ви банка.

Напомняме, че фактурираните количества вода за градовете на територията на Дружеството, ще бъдат начислени на база предходен месец.

Вярваме, че с обединени усилия, ще успеем да преодолеем кризисната ситуация. Гарантираме, че “Водоснабдяване и канализация” ЕООД, гр. Стара Загора ще вложи целия си професионализъм, за да задоволява нуждите на своите потребители.

Благодарим за разбирането!

 

Как ще се отчитат и заплащат ВиК услугите през м. април?

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>