140 години от създаването на МВР

На 5 юли се навършват 140 години от създаването на Министерството на вътрешните работи. Професионалният празник на служителите беше отбелязан в сградата на ОД на МВР с кратко тържество.
Приветствия отправиха директорът на полицията, старши комисар Стоян Стоянов и директорът на РД „Пожарна безопасност и защита на населението”, комисар Стоян Колев, които благодариха на служителите за постигнатите високи резултати и за ежедневно доказвания професионализъм при изпълнението на отговорните задачи в полза на обществото, пожелаха здраве за тях и семействата им.
За постигнати високи резултати и конкретен принос в дейността по опазване на обществения ред и противодействието на престъпността, във връзка с професионалния празник на МВР, са наградени 50 служители на ОД на МВР:
С “Почетен знак на МВР” – ІІ степен, за постигнати трайни високи резултати, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните задължения, със заповед на Министъра на вътрешните работи, г-н Младен Маринов, е награден комисар Илиян Георгиев Илиев, началник на отдел “Охранителна полиция”.
С  “Писмена похвала” за постигнати високи резултати, проявени инициативност и професионализъм при изпълнението на служебни задачи е награден главен инспектор Красимир Борисов Христов, началник на РУ-Чирпан.

За проявени постигнати високи професионални резултати с “Писмена похвала” от директора на ОДМВР – Стара Загора са наградени 30 служители на дирекцията, а още 19 служители на Второ РУ-Стара Загора и РУ-Казанлък са наградени със същото отличие от началниците на съответните РУ.

Празникът беше отбелязан и със станалия вече традиционен турнир по футбол за служители на МВР, на който участваха отбори от ОДМВР – Стара Загора, РУ в региона и пожарната в Стара Загора.

Категория: ОБЩЕСТВО
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>