Съобщение от “Водоснабдяване и Канализация” ЕООД гр. Стара Загора

“Водоснабдяване и Канализация” ЕООД гр. Стара Загора съобщава на жителите  на с. Голям дол, Верен и Марково- общ.Братя Даскалови, че в резултат на авария на трафост на ПС „Голям Дол“ ще бъде спряно водоподаването към трите села от 12.00 часа на 05.06.2019 до  12.00 часа 06.06.2019 г.
„В и К” ЕООД Стара Загора се извинява за причиненото неудобство и препоръчва на всички свои абонати да се съобразяват с въведените ограничения и не правят излишни презапасявания с питейна вода.

Съобщава се още, че във връзка с влошени качества  на водата по химични и микробиологични показатели ще бъде спряно водоподаването за село Горно Ботево на 06.06.2019 от 09.00 часа до 17.00 часа.

Ще бъде извършена промивка и дезинфекция на водопроводната мрежа и водоемите за отстраняване на проблема. На населението ще се осигури вода за питейни нужди чрез водоноска до отчитане на отрицателен резултат по микробиологични показатели.

Съобщение от “Водоснабдяване и Канализация” ЕООД гр. Стара Загора

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>