Наградиха военни за Празника на армията в Стара Загора

В навечерието на 6-ти май-Ден на храбростта и Празник на българската армия на тържествена церемония в Стара Загора бяха наградени заслужили военни от Втора механизирана бригада.

На церемонията присъстваха Иванка Сотирова, зам.-кмет на Община Стара Загора, Димитър Драчев, зам. областен управител, Николай Колев, началник на Първо управление „Полиция“, представители на държавни институции, началник отдели в Община Стара Загора, представители на фирми.

„Изключителната чест, с която българският народ е удостоил Българската армия е отговорност за нас. Безбройни са примерите на героизъм, който са проявили нашите предшественици, за да ни има днес, за да я има България. В навечерието на този свещен празник да си пожелаем здраве  за всички нас и просперитет за държавата“, каза в словото си бригаден генерал Костадин Кузмов, командир на Втора механизирана бригада.

За постигнати високи резултати в работата бяха наградени военнослужещи от състава на бригадата с плакети и предметни награди.

Общо 139 души пък са отличени с обявяване на благодарност.

В края на церемонията водосвет за здраве отслужиха архимандрит  Богослов и старозагорски свещеници.

 

Наградиха военни за Празника на армията в Стара Загора

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>