Партийните структури не бива да се произнасят преди Цветан Цветанов, смята Емил Христов

Добре е преди да се правят каквито и да било изявления, да се чуе Цветан Цветанов какво решение ще вземе. Това каза за ТВ Загора заместник- председателят на Народното събрание Емил Христов. Депутатът от ГЕРБ подчерта, че партийните структури не бива да се произнасят преди органите да направят разследване на имотния скандал, в който са замесени четирима висши политици от управляващата партия.  Оставката на Цецка Цачева ще бъде гласувана в сряда.

Емил Христов е категоричен, че трябва да се изчака решението на Цветан Цветанов относно скандала с евтините апартаменти. Според  заместник- председателя на НС не бива да има два различни морала- един за опозицията и друг за управляващите. Той призова Елена Йончева да каже истината за себе си и да се оттегли от надпреварата за ЕП.

 

Емил Христов отказа да коментира има ли приятелски огън вътре в ГЕРБ.Оставката на Цецка Цачева като министър на правосъдието ще бъде гласувана от Парламента в сряда.

Категория: ОБЩЕСТВО
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>