Верига детски магазини КОМСЕД отвори врати в МОЛ Галерия

Магията на приказната нощ – вече и в Стара Загора!

Верига детски магазини КОМСЕД отвори врати в МОЛ Галерия.

Комсед АД България изпълнява желанията на децата и отговаря на стандартите на родителите за цена и качество вече 30 години.

Основната грижа при подбора на асортиментa от над 15000 играчки, детски облекла и бебешки принадлежности е безкомпромисното качество.

Фирма КОМСЕД и Верига детски магазини КОМСЕД са сред водещите и най-бързо развиващи се фирми в областта на детските играчки, бебешките и детски принадлежности.

Комсед АД има четири регионални центъра и 25 магазина в цялата страна с над 11 000 кв. М. и 90 мини обекта.

Продуктите, които компанията предлага на клиентите си са в пълно съответствие с Европейските норми за качество и безопасност.

КОМСЕД е изключителен дистрибутор за България на водещи световни марки в областта на детските играчки

Най-пълната гама от продукти на LEGO, PLAYMOBIL и другите марки, както и най-новите такива се предлагат само в магазините на КОМСЕД на атрактивни цени и с регулярни промоции.

Всички стоки, подходящи за деца на възраст от новородени до тийнейджъри, на едно място – МОЛ Галерия Стара Загора – Верига Детски магазини КОМСЕД!

Защото идва Магията на празничната нощ!

 

 

,

 

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>