Областният управител Гергана Микова защити Валери Симеонов

Областният управител на Стара Загора Гергана Микова, която е и областен координатор на НФСБ изцяло застава зад позицията на партията в защита на Валери Симеонов. Национален фронт за спасение на България защити председателя си след разразилия се скандал от неговото изказване за майките на деца с увреждания.

Видео- снимка

Миналата седмица вицепремиерът Валери Симеонов заяви, че „Законът за хората с увреждания беше започнат като опит да се угоди на една група кресливи жени, които спекулираха с децата си, изкарваха на пек и на дъжд тези уж болни деца без грам майчинско чувство и грижа за тях“.

Той направи коментара пред партийната телевизия „Скат“ след заседанието на тристранния съвет във вторник. На него беше одобрен Законът за хората с увреждания.
Според областният управител Гергана Микова, която е и областен координатор на НФСБ, има опит да се спекулира с изказването на Валери Симеонов. Тя застава категорично зад подкрепата, изказана от партията на вицепремиера. „Смятам, че всеки разбра какво иска да каже Валери Симеонов“, каза още Гергана Микова и нарече протестите опит за манипулации. НФСБ защити Симеонов и обяви, че е позорно да се използват деца с увреждания за политически цели.

Областният управител Гергана Микова защити Валери Симеонов

Категория: ОБЩЕСТВО
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>