БК Берое с ново попълнение

Евгени Хаджирусев е новото попълнение в състава на Берое.

От понеделник младата баскетболна надежда тренира със старозагорския тим и се очаква да се включи в предстоящия мач срещу Черно Море Тича.

Евгени Хаджирусев е роден на 11.12.1995 година в София, висок е 193 см. и тежи 80 кг. Преминал е през всички гарнитури на националния отбор, дебютира и за мъжкия национален отбор. Кариерата си започва в школата на БУБА Баскетбол, а след това преминава още през Чардафон Орловец, Дунав Русе и Левски 2014, където е играл и за последно.

В отбора на Берое Хаджирусев ще заеме мястото на Милен Дудев, с когото старозагорския клуб се раздели през миналата седмица.

От утре към тренировъчния процес на „зелено-белите“ ще се присъединят наставникът Любо Минчев, помощник- треньорът Явор Аспарухов и Александър Георгиев. Те отсъстваха поради ангажиментите с националния отбор на България и квалификациите за световното първенство в Китай.

Категория: СПОРТ
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>