Състезание с влекачи в Гълъбово

За първи път в Гълъбово ще се проведе рали с влекачи. За първото място от общината са осигурили 1000 лева, за 2-ро място – 500 лева и 300 лева за трето място. Към наградния фонд са се присъединили и фирми, които ще осигурят допълнителни награди-антифриз, масло, накладки, тапицерия.

Състезанието ще се проведе на 7 октомври от 14:00 часа на бул. „Република” и кръговото кръстовище. Желаещите да участват могат да се запишат на телефон  0878282180 или на място два часа преди събитието

Заради ралито с влекачи в Гълъбово ще бъде затворен за движение на коли бул. „Република”- от кръговото кръстовище до моста на река Сазлийка в двете посоки, от 13:00 до 17:00 часа в събота, 7 октомври.

Всички автомобили и автобуси, в посока към комплекса „Марица изток“ и обратно, могат да използват алтернативен маршрут – Западен и Южен обходен път /околовръстния път/ на Гълъбово.
 

Състезание с влекачи в Гълъбово

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>