Драгомир Стойнев: Управляващите се опитват да покрият скандала с НДК, няма да стане

„Управляващите се опитват да покрият скандала с НДК, като твърдят, че създаваме фалшива новина. Къде видяхте фалшивата новина – в това, че Прокуратурата разследва и има досъдебно производство; за това, че министър Павлова желае да уволни Мирослав Бошош, заради некомпетенстност и за забавяне на сроковете или за това, че г-н Бошош заяви, че върху него е оказван натиск да подписва обществени поръчки. Къде намесихте БСП във фалшивата новина?”. Това попита от парламентарната трибуна зам.-председателят на ПГ на „БСП за България” Драгомир Стойнев по предложената от левицата анкетна комисия за НДК.

 

„Приветстваме желанието да се подкрепи комисията за НДК. Щеше да е хубаво – подкрепа да беше срещнало и предложението за създаване на комисия, която да установява как се строят българските магистрали. Но в крайна сметка, прокуратурата вече си върши работата в АПИ”, каза още той.

Драгомир Стойнев: Управляващите се опитват да покрият скандала с НДК, няма да стане

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>